РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ЛОГОПЕДІЇ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ

1 e2302

2 грудня 2021 року відбулося розширене онлайн-засідання кафедри логопедії Навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету, в якому взяли участь викладачі та провідні стейкхолдери – директор КУ ІРЦ № 1 Сумської міської ради
Юлія КРИКУНЕНКО та доктор біологічних наук, професор кафедри анатомії, фізіології та фізичної реабілітації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Станіслав КОВАЛЕНКО.

На засіданні було розглянуто та обговорено актуальні питання щодо підготовки до акредитації за ОС «Магістр» та надані інші важливі рекомендації.

Стейкхолери С. Коваленко та Ю. Крикуненко надали поради організаційного характеру та звернули увагу на наповнення сайту кафедри необхідною інформацією (силабуси, оновлені робочі навчальні програми, програми практик та підсумкової атестації тощо).

Гарант освітньої програми – кандидат педагогічних наук, старший викладач Катерина ЗЕЛІНСЬКА-ЛЮБЧЕНКО зауважила про дотримання вимог, що стосуються акредитаційної справи, а саме оновлення ОПП, освітніх компетентностей і яким чином вони досягаються в рамках навчального курсу).