Закордонна волонтерська робота студентів

 5359455664956617570 121 29ac8

20-24 вересня 2021 року студент 936 групи спеціальності 227 «Фізична терапія» Кириченко Едуард приймав участь у спільному проекті Фонду «АRI АRI» (Польща) та Центру «Право Вибору» (Україна) під назвою «Незалежність-2021. Академія самодопомоги для молоді з інвалідністю»; дана програма була реалізована для слабозорих та незрячих підлітків. Головною метою заходів було ознайомити та навчити підлітків засобам, які допомагають спілкуватись, навчатись, подорожувати людям з інвалідністю по зору.

Упродовж часу перебування у Польщі відвідав семінари та майстер-класи, які присвячувались ознайомленню учасників зі знаннями у галузі раннього втручання, сенсорної інтеграції, реабілітації зору та орієнтації у просторі.

Відвідав Консультаційний Центр для осіб з порушеннями зору в м.Познань, де детально ознайомився з роботою спеціалістів в цьому центрі.

Було відвідано школу для осіб з порушеннями зору та сенсорний парк у с. Овінськ.

Відвідав та детально ознайомився з роботою Консультаційного Центру для дітей та молоді з порушеннями розвитку «Ластівка», в м. Познань.

Ознайомився з роботою Польського Об'єднання Незрячих та робітниками фірми MasterSod.

Відвідали зоопарк, археологічний музей, різні галереї та пам'ятні місця м. Познані та познайомились з доступністю цих об'єктів для осіб з обмеженими потребами.